Hoewel Pluto TV dit jaar in populariteit is gegroeid, ondervinden sommige gebruikers technische problemen bij het proberen toegang te krijgen tot de dienst. Zoals veel gebruikers onlangs hebben gemeld, heeft Pluto TV een aantal problemen waardoor het niet goed werkt op Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Stick.

Als u hetzelfde probleem ondervindt, moet u meteen actie ondernemen.Hiervoor werken we samen aan een handboek dat ons zal helpen onze uitdaging aan te gaan. Volgens de officiële website van Pluto TV zou het wissen van het cachegeheugen en de gegevens van de app voldoende moeten zijn. Dus als je Amazon Fire TV of Stick Pluto TV niet werkt, volg dan onze onderstaande gids, die je helpt bij het opschonen van de app-cache en gegevens.

Oplossing als Amazon Fire TV of Stick Pluto TV niet werkt

  1. Ga om te beginnen naar Instellingen
  2. Ga vanaf daar naar Apps
  3. Klik vervolgens op de optie Alle toepassingen beheren
  4. Zoek en navigeer in de lijst met apps naar Pluto TV
  5. Klik vervolgens op Clear Cache & Data
  6. Start ten slotte uw Pluto TV-toepassing opnieuw op en het probleem zou nu moeten zijn opgelost.

U kunt de cache en app-gegevens van uw Pluto TV-app op Amazon Fire TV of Amazon Fire TV Stick met succes verwijderen door de hierboven beschreven instructies te volgen. Het laadprobleem dat de fout veroorzaakt, moet hopelijk worden opgelost als resultaat van dit proces. Dat gezegd hebbende, hopen we dat het lezen van het bovenstaande advies u wat nuttige kennis en hulp heeft opgeleverd. Als u nog vragen heeft, kunt u ons dit laten weten in de opmerkingen hieronder.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, bekijk dan onze iPhone-tips en -trucs, pc-tips en -trucs en Android-tips en -trucs. Dank u zeer!

Na dit bericht heb je een aantal opties voor het oplossen van Amazon Fire TV of Stick Pluto TV werkt niet. Gebruik elk afzonderlijk totdat u een oplossing hebt gevonden. Neem contact op met de professionele klantenservice van Amazon Bellen als je het probleem niet zelf kunt oplossen.